Treceți la conținutul principal

Cine este Marele Boss ?

     Probabil ca milioanele de fani pe care ii am in tara dar si in strainatate se intreaba cine este aceasta somitate si de ce incearca sa traiasca intr-un asa anonimat decent. Ei bine, am sa postez azi cateva din locurile frecventate de mine, virtual sau fizic, poate si cateva fotografii dar astea bineinteles selectate cu grija ca stiti cum e, mai trec si anii...
     Un loc unde va puteti intalni cu mine este si care imi e drag este Panoramio. Acolo am pus cateva mii de imagini cu locuri pe unde am fost si care cu siguranta va pot ajuta sa va alegeti o destinatie de calatorie, o ruta, sau doar sa va faceti o imagine despre locurile respective.
www.panoramio.com/user/2286024
Ca pescari daca studiati cu atentie locatiile mele o sa descoperiti multe locuri interesante si chiar daca ele nu garanteaza si vreo captura cu siguranta va garanteaza  o iesire placuta in mijlocul naturii.
Un alt loc unde ma puteti gasi, asta daca nu ma va goni domnul administrator cumva, este un forum in care mai vorbim si noi asa ca baietii despre una alta dar in principiu despre pescuit si in special despre pescuitul cu muste artificiale, echipamente...
www.musca.ro

Ar mai fi si canalul de youtube unde veti gasi deasemeni locuri de pescuit, tehnici, capturi...
www.youtube.com/user/MuscaPunctRo


Nu uitati, www.musteartificiale.com
www.muste-artificiale.shopmania.biz magazinele noastre cu muste artificiale

www.musca.ro locul unde ne bem cafeaua zilnic

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pescuit prin tarile Europei

Am revenit in tara dupa aproape doua saptamani
de pelerinaj pe apele Europei. Imi propusesem la plecare sa pescuim cate putin prin toate tarile din traseu si sa ne desfatam mai mult pe apele nordice din Suedia si Norvegia si in mare masura am si reusit.
Ar fi foarte multe de scris si desigur tot as omite destule fiindca zilele petrecute acolo au fost traite cu intensitate maxima. Sa nu uitam ca in Suedia de exemplu intunericul tinea cam trei ore.
In Cehia, Slovacia si Germania am stat putin, cateva ore, si nu imi pot permite sa trag vreo concluzie clara, exceptie poate face Germania unde am mai pescuit si in alti ani si unde apele, chiar si paraiasele de un metru latime sunt pline de pesti. Si vorbesc de pesti mari. Fara indoiala ca acolo e paradisul pescarilor numai ca nu e usor sa pescuiesti in Germania si nu stiu cati compatrioti ar fi pregatiti sa o faca sau ar merita.

Suedia a fost tara unde ne-am stabilit cartierul general si unde am stat cateva zile deoarece hotarasem ca peste …

Pescuitul avatului primavara

Cu totii asteptam primavara cu nerabdare din diverse motive dar cand vine vorba de pescuit nerabdarea atinge cote maxime. Dar ce inseamna primavara atunci cand pescuim? Ce inseamna celelalte anotimpuri?
     Fiecare specie de peste are particularitatile ei si se observa ca in functie de metabolism incepe sa se hraneasca mai devreme sau mai tarziu. Nu o sa discut acum cazurile in care in diverse bazine private de pe la Dunavat am prins crapi in februarie sau pe canalul de apa calda de la Cernavoda vaduvita tot in februarie, si voi lua in calcul o statistica facuta pe baza rezultatelor mele in ultimii 5 ani de cand le monitorizez cu precizie in conditii de viata naturale si pe ape libere. Ca variabile am tinut cont de data calendaristica, cote ( Dunare ), temperatura in aer si apa, presiunea atmosferica.

 Literatura aparuta din abundenta pe internet spune ca avatul incepe sa iasa dupa hrana atunci cand apa trece de 6 grade dar practica mea mi-a aratat ca 10 grade e punctul in care …

Pescuit civilizat in Delta Tisei din Ungaria

REGULAMENT DE PESCUIT IN DELTA TISEI DIN UNGARIA !!!

Stimate coleg pescar!
Împreună cu dvs. ne-ar plăcea să îmbogățim fondul piscicol al lacului Tisza-tó pe care dorim să-l protejăm pentru ca împrejurimile sale să fie cât mai nepoluate și atractive. Pescarul adevărat prinde pești prin mijloace sportive, metode reglementate și îi tratează cu blândețe. Nu trebuie să uităm când pescuim nici de faptul că peștii sunt ființe sensibile, cărora nu trebuie să le producem suferințe inutile. Reglementările (restricțiile) introduse de noi servesc doar la menținerea fondului piscicol.
Facem apel la dvs. să contribuiți la asigurarea pentru cât mai mulți pescari a unor capturi prin mijloace şi metode sportive, raportarea cu considerație la pești, petrecerea timpului liber dând dovadă de cultură, relaxarea în natură, protejarea mediului acvatic și de mal. Vă invităm să ne fiți parteneri în atingerea acestor deziderate, să ne solicitați sprijinul, iar dacă se întâmplă să constatați ceva de natură contr…